Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Tirsdag den 30. april afholdes konferencen FutureLegal 2019 i København arrangeret af ComputerWorld og ComplyCloud. Danske Advokater er partner på konferencen og sikrer vores medlemmer en rabat på 1.000 kr., hvis du bruger koden LEGALRABAT.

18-03-2019
FutureLegal 2019: Bliv klædt på til fremtiden for juridiske ydelser

Tirsdag den 30. april afholdes konferencen FutureLegal 2019 i København arrangeret af Computerworld og ComplyCloud. Danske Advokater er partner på konferencen og sikrer vores medlemmer en rabat på 1.000 kr., hvis du bruger koden LEGALRABAT.

 

Digitaliseringen og de teknologiske muligheder er flyttet ind i advokatbranchen og hos virksomhedernes juridiske afdelinger. Samtidig er LegalTech-industrien for alvor begyndt at spire frem på samme måde, som vi så FinTech gøre det for ca. fem år siden. På FutureLegal får du den bedste indsigt i, hvordan de teknologiske muligheder og udviklingen i markedet udnyttes bedst.

 

På dagen kan du bl.a. møde it-advokat og grundlægger af ComplyCloud Martin Folke Vasehus og it-advokat og partner hos Plesner Niels Christian Ellegaard. Du kan også opleve professor dr. jur Henrik Udsen, der stiller det interessante spørgsmål Hvordan uddanner vi fremtidens jurister og advokater?

Læs mere om konferencen

 

uwk
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Vicedirektør for medlemsservice og brancheudvikling | uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikkes overordnede opgave er at få engagerede medlemmer og skabe værdi af medlemskabet af Danske Advokater.


Sammen med sin afdeling skal hun finde ud af, hvad medlemmer og kunder vil have, og hvordan Danske Advokater kan udvikle branchen sammen med dem. 

Læs mere…

33 43 70 13