Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

I 2019 udruller Danmark den europæiske standard for e-fakturering. Standardiseringen af faktureringen vil gøre det lettere for virksomheder at handle på tværs af EU. For at lette overgangen til den nye standard, for offentlige myndigheder og virksomheder inviterer Erhvervsstyrelsen nu til konference om den europæiske standard for e-fakturering.

18-03-2019
Konference: Fælles EU-standard for e-fakturering

I 2019 udruller Danmark den europæiske standard for e-fakturering. Standardiseringen af faktureringen vil gøre det lettere for virksomheder at handle på tværs af EU. For at lette overgangen til den nye standard for offentlige myndigheder og virksomheder inviterer Erhvervsstyrelsen til konference om den europæiske standard for e-fakturering. 

 

Erhvervsstyrelsen afholder en konference om den fælles EU-standard for e-fakturering i København onsdag den 10. april.

 

Konferencen giver ny viden og mulighed for at stille spørgsmål om den nye standard. Erhvervsstyrelsen har også inviteret to eksperter fra Europa-Kommissionen, der fortæller om det europæiske tiltag og giver praktisk viden om mulighederne ved anvendelsen af standarden. Herudover vil Erhvervsstyrelsen også fortælle om de danske planer for den videre digitalisering af den offentlige indkøbsproces, herunder udrulning af e-ordrer og e-kataloger baseret på europæiske standarder

Læs mere og tilmeld dig her

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19