Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Hvordan understøtter dit IT-system din arbejdsdag?

25-03-2019
Kom rundt om dit advokatsystem

Hvordan understøtter dit IT-system din arbejdsdag?

Vi er meget afhængige af diverse IT-systemer. For de fleste advokatvirksomheder er ”advokatsystemet” det centrale IT-system til håndtering af klientoplysninger, sagsmateriale, tidsregistrering, økonomistyring mm. Hos Danske Advokater får vi ind imellem tilkendegivelser fra vores medlemmer om udfordringer med deres advokatsystem og IT generelt samt leverandørerne heraf.

 

Vi ved, at de forskellige leverandører i advokatbranchen agerer forskelligt i dialogen med deres kunder. Nogle inviterer udvalgte kunder til arrangementer med fokus på indsigt i udvikling af nye tendenser, andre holder større events med lancering af nye produktversioner, og andre igen kommunikerer mest med deres kunder via support-dialog og generelle nyhedsmails.

 

Det er mest i hverdagssituationer som f.eks. kontakt til support for udbedring af problemer, nye muligheder med standard-opdateringer eller når der udvikles nye funktioner, hvor behov og forventningsafstemning ikke altid er i overensstemmelse mellem jer og jeres leverandør. Vi er opmærksom på, der kan være mange forskellige årsager hertil. Vi vil gerne prøve at få et overblik over, om der er en udfordring generelt, og om vi skal hjælpe jer med at få en bedre dialog med leverandørerne for at få løst eventuelle udfordringer.

 

Derfor har vi lavet en kort brugerundersøgelse, hvor vi spørger ind til din oplevelse med advokatsystemet.

 

I undersøgelsen beder vi dig også svare på, om du vil være interesseret i at deltage i en ”Kom rundt om dit advokatsystem”-dag, bl.a. med workshop. Tanken er, at vi til efteråret inviterer de 100 første interesserede medlemmer til Valencia til en dialog om advokatsystemer (vi forbeholder os til at begrænse deltagelse til en person pr. medlemsvirksomhed).

 

Afhængig af besvarelserne vurderer vi, om der er et behov for at afvikle konferencen. Leverandører af advokatsystemer vil ikke deltage i arrangementet. Vi vil i fællesskab på dagen vurdere udfordringer og oplevelser med de forskellige systemer. Efterfølgende påtænker vi at invitere leverandører og indgå i dialog med dem på baggrund af jeres input. Undersøgelsen er åben indtil udgangen af april, og vi forventer, at vi senest i juni kan fortælle om resultaterne.

 

Har du spørgsmål til ovenstående eller undersøgelsen, er du velkommen til, at kontakte vores digitaliseringschef Steen Hermansen på tlf. 33 43 70 21 eller mail she@danskeadvokater.dk. Vi håber, at du vil bruge et par minutter på at besvare undersøgelsen.

Start undersøgelsen her

she
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21