Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Danske Advokaters konference Tech-tarium 2.0 er spækket med spændende indlæg fra bl.a. Niels Chr. Ellegaard, advokat og partner hos Plesner og Tomas Ilsøe Andersen, Managing Partner hos Kammeradvokaten.

21-05-2019
Hør Plesner og Kammeradvokaten fortælle om deres legaltech-erfaringer og -muligheder

Danske Advokaters konference Tech-tarium 2.0 er spækket med spændende indlæg fra bl.a. Niels Chr. Ellegaard, advokat og partner hos Plesner og Tomas Ilsøe Andersen, Managing Partner hos Kammeradvokaten. Tilmeld dig straks det spændende arrangement, som finder sted i Valencia onsdag den 19. juni. Vi satser på godt vejr og slutter dagen af med hotdogs og specialøl garneret med masser af muligheder for at netværke i vores hyggelige gårdhave.

 

Tomas Ilsøe Andersen kommer og fortæller om Kammeradvokatens erfaringer med egen udvikling af legal-tech. Hør om nogle af de løsninger, Kammeradvokaten selv har udviklet - lige fra idé- til driftsfase. Erfaringerne spænder over enkle apps til web-applikationer og arbejde med AI-baserede algoritmer. Der er både muligheder, udfordringer og plads til nysgerrighed i processerne.

 

Niels Chr. Ellegaard orienterer om, hvilke forhold man skal man tage hensyn til ved implementering af ny teknologi i advokatbranchen. Indlægget berører både strategiske, etiske, praktiske, kommercielle og juridiske problemstillinger samt hvordan man med fordel kan udarbejde sin business case for implementering. Indlægget tager udgangspunkt i de problemstillinger og emner, som er mere detaljeret behandlet i Niels Chr. Ellegaards bog "Robots Entering the Legal Profession".

 

Vores egen digitaliseringschef Steen Hermansen giver en præsentation af en række forskellige teknologier suppleret med konkrete eksempler på ibrugtagning af ny teknologi i andre brancher til inspiration for nye arbejdsmetoder og forretningsområder, der er relevante for både store og små advokatvirksomheder.

 

Om eftermiddagen præsenterer en række forskellige leverandører deres legal-tech-løsninger i små 20 minutters seancer, hvor du kan vælge mellem flere samtidige spor. Derudover kan du snakke med leverandørerne i alle pauser og naturligvis til den afsluttende netværks-buffet med hotdog og specialøl i gårdhaven.

 

Der kommer løbende flere leverandører til; de seneste er CLA Reply og Inspari. Læs mere her 

 

Maksimalt 100 personer kan deltage i Tech-tarium 2.0, som kun koster 995,- ekskl. moms. Arrangementet er kun for medlemmer af Danske Advokater, og vi kvitterer med 3 kursuslektioner for formiddagens program.

Du kan se det fulde program her, hvor du også kan tilmelde dig. 

she
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

Kontakt Steen Hermansen på tlf.

33 43 70 21