Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

I går oplyste Politi- og Anklagemyndigheden, at der er sket en teknisk fejl i rå-databehandlingen af teledata. Det betyder, at der i perioden fra 2012 til 2019 i sager, hvor telehistorik er indgået, kan have manglet data i det materiale, der er blevet fremsendt til politiet, forsvareren og retten.

18-06-2019
Fejl i politiets behandling af teledata

Tirsdag den 17. juni oplyste Politi- og Anklagemyndigheden, at der er sket en teknisk fejl i rå-databehandlingen af teledata. Det betyder, at der i perioden fra 2012 til 2019 i sager, hvor telehistorik er indgået, kan have manglet data i det materiale, der er blevet fremsendt til politiet, forsvareren og retten.

 

Danske Advokater opfordrer de af vores medlemmer, der har haft sager, hvori teledata indgår, til at være opmærksomme på, at der kan være opstået fejl i løbet af de seneste syv år.

Læs hele informationen fra Politi- og Anklagemyndigheden her
 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19