Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Netværket Tinglysningsforum med over 80 medlemmer holder sit næste morgenmøde onsdag den 29. januar kl. 8:30 til 10:30. Arbejder du med komplicerede tinglysningsopgaver, og ønsker du at holde dig orienteret om, hvad der sker i og omkring digital tinglysning, er Tinglysningsforum noget for dig.

20-01-2020
Deltag i netværk og få faglig sparring om digital tinglysning

Netværket Tinglysningsforum med over 80 medlemmer holder sit næste morgenmøde onsdag den 29. januar kl. 8:30 til 10:30. Arbejder du med komplicerede tinglysningsopgaver, og ønsker du at holde dig orienteret om, hvad der sker i og omkring digital tinglysning, er Tinglysningsforum noget for dig.

 

Tinglysningsforum er et netværk for advokater, sagsbehandlere og sekretærer, der beskæftiger sig med digital tinglysning på et højt plan inden for advokatbranchen - samt banker, realkreditinstitutter, landinspektørfirmaer og andre, der beskæftiger sig med digital tinglysning.

 

Møderne holdes hos Danske Advokater i København, men du kan også deltage online. Som online deltager ser og hører du det samme som deltagerne i København. Da netværket også prioriterer tid til vidensdeling og erfaringsudveksling blandt deltagerne hen over en pause, er det vores håb, at vi i løbet af dette år kan etablere et mødested for medlemmer i Aarhus, hvor man mødes, følger med online i København og har sin egen lokale vidensdeling under mødet.

 

Program for mødet den 29. januar:

08:30 – 09:20 Intro til ejendomsdannelse i bred forstand, håndtering af hæftelser/lysninger og arealbegreber ved landinspektør Bjørn Adsersen, CK-Landinspektørerne
 
09:20 – 09:40 Netværkspause – bordet rundt – hvad har du af udfordringer?
 
09:40 – 09:45 Hvem er jeg? Ved sagsbehandler Lene Bakkendorf Håkanson, Kammeradvokaten  (nyt tiltag med 5 min. præsentation af et netværksmedlem)
 
09:45 – 10:10 Indhold i opdatering R36 på Tinglysning.dk til marts
Omlægning af trinet "beregning af tinglysningsafgift til ny brugergrænseflade". Samtidig ændres den måde, som skal anvendes ved tilføjelse af afgiftserklæring og ved overførsel af afgift ved advokat Ulla Zurita, Denlaw Advokater
 
10:10 – 10:20 Case: ”Flere penge til statskassen - endelig afgørelse vedrørende tinglysningsafgift på underpant i anden hæftelse” ved paralegal Joanna Jensen, Plesner
 
10:20 – 10:25 Tinglysningsforum extranet ved digitaliseringschef Steen Hermansen, Danske Advokater
 
10:25 – 10:30 Afrunding med omtale af emner på næste møde den 1. april ved advokat Luise Christensen, Accura

 

Der serveres morgenmad fra kl. 8:00. Du kan se datoer for de fem møder i år og pris for medlemskab her

 

Ønsker du medlemskab, eller har du spørgsmål hertil, så kontakt koordinator Susanne Kærgård Wyniger på tlf. 33 43 70 28 eller mail swy@danskeadvokater.dk.

 

Har du spørgsmål til det faglige indhold på Tinglysningsforum, kan du kontakte digitaliseringschef Steen Hermansen på tlf. 33 43 70 21 eller mail she@danskeadvokater.dk.

she
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21