Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Pga. coronavirus arbejder Danske Advokaters medarbejdere hjemmefra. Hvis du skal have fat i os, kan du med fordel kontakte den relevante medarbejder direkte.

12-03-2020
Vi arbejder hjemmefra – kurser udsættes

Pga. coronavirus arbejder Danske Advokaters medarbejdere hjemmefra. Hvis du skal have fat i os, kan du med fordel kontakte den relevante medarbejder direkte.

Se medarbejdernes kontaktinformationer her

 

Danske Advokater udskyder kursusaktiviteter foreløbigt frem til og med den 30. marts 2020. 

 

Vi har haft mange overvejelser om, hvordan vi skal forholde os i den nuværende situation, og vi har med baggrund i statsministerens udmelding i går aftes valgt at udskyde samtlige aktiviteter foreløbigt frem til 30. marts 2020.

 

Vi er samtidig i gang med at undersøge, om vi derefter kan gennemføre kurserne som fjernundervisning, men det kræver, at vi kan få opbakning til dette fra både deltagere og undervisere.

 

Melder du dig til kurser på vores hjemmeside, må du derfor meget gerne lave en bemærkning i vores kommentarfelt, hvis du vil deltage fra egen PC.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning, og vi vil selvfølgelig løbende holde jer orienteret om udviklingen hos os via vores nyhedsmails.

 

www.virksomhedsguiden.dk kan du få styr på, hvilke forholdsregler din virksomhed kan tage i forbindelse med coronavirus/covid-19.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19