Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Domstolsstyrelsen har den 13. maj lanceret en ny hjemmeside for alle domstole i Danmark.

18-05-2020
Ny hjemmeside for Domstol.dk

Domstolsstyrelsen har den 13. maj lanceret en ny hjemmeside for alle domstole i Danmark.

 

Indholdet er blevet struktureret og placeret i en helt ny indholdsarkitektur, hvor der er kommet meget mere fokus på at finde praktiske informationer og vejledninger med en stor hovedmenu med ”megadropdown-menu”, der nemt navigerer en videre til f.eks. et bestemt emne eller domstol. Der er også nye genveje for vidner, lægdommer, sagsøgt og sagsøger og advokater. Derudover er der nu centralt på forsiden en søgefunktion på alt indhold, hvor man på søgeresultatet kan filtrere på typer af indhold kombineret med hvilken ret, man ønsker at se resultater fra.

 

Rent teknisk understøtter den nye hjemmeside også responsivt webdesign, så indholdet automatisk tilpasser sig de besøgendes brug af forskellige skærmstørrelser på f.eks. tablet og mobiltelefon.

 

Som Domstolsstyrelsen selv beskriver deres hjemmeside, er det primært de professionelle brugere, der benytter hjemmesiden. Vi håber, du finder den nye hjemmeside for domstolene brugervenlig.

 

Se Domstolsstyrelsens egen nyhed herom

Se den nye hjemmeside her

Se afsnit for advokater her

she
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21