Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Eksisterende forskning og rapporter viser, at nogle borgere ikke får den retshjælp, de har ret til. Det gælder især for borgere, der geografisk har langt til det nærmeste retshjælpskontor, og for borgere, der er socialt udsatte.

19-05-2020
Forskningsprojekt skal styrke borgernes retssikkerhed

Eksisterende forskning og rapporter viser, at nogle borgere ikke får den retshjælp, de har ret til. Det gælder især for borgere, der geografisk har langt til det nærmeste retshjælpskontor og for borgere, der er socialt udsatte.

 

Ole Hammerslev, professor i retssociologi på Syddansk Universitet, står i spidsen for et nyt forskningsprojekt, der undersøger, hvorfor dette er tilfældet. De første resultater vil være klar til efteråret.

Læs pressemeddelelsen her

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19