Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Digitalisering er også kommet ind i retssalene, og der er masser af muligheder… og udfordringer for advokaten. Brug de mange tekniske muligheder både under sagens forberedelse og under hovedforhandlingen i retssalen!

02-06-2020
Advokatens muligheder for at arbejde digitalt med civile sager

Digitalisering er også kommet ind i retssalene, og der er masser af muligheder og udfordringer for advokaten. Brug de mange tekniske muligheder både under sagens forberedelse og under hovedforhandlingen i retssalen!

 

På Danske Advokaters kongres den 25. september kan du opleve et spændende indlæg: Advokatens muligheder for at arbejde digitalt med de civile sager.

 

Underviserne er vores tidligere team fra medlemsmøder om den civile retsproces, retspræsident Elisabet Michelsen, Retten i Lyngby, og digitaliseringschef Steen Hermansen, som begge var med fra starten omkring udvikling af den digitale civile retsproces frem til ibrugtagning af sagsportalen Minretssag.dk. De har også den seneste viden om de mange digitaliseringstiltag ved domstolene på denne fem kvarter hurtige gennemgang af de digitale muligheder med civile sager.

 

Få den seneste viden om dine muligheder som advokat med sagsportalen Minretssag.dk og med digitale retssale med brug af skærme til din fremvisning og vidners deltagelse på video. Vi giver dig praktiske fif og nyttig viden fra du anlægger eller modtager en sag på sagsportalen med indlæsning og sortering af dokumenter samt dannelse af en samlet fil/ekstrakt i sagen, og frem til, at du står i retssalen og selv benytter de digitale muligheder i din sagsfremstilling, under afhøringerne og proceduren.

Tilmeld dig her

she
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21