Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Onsdag den 3. juni sendte vi en mail til alle medarbejdere, partnere og indehavere i Danske Advokaters medlemsvirksomheder med et link til vores medlemsundersøgelse.

12-06-2020
Husk at besvare Danske Advokaters medlemsundersøgelse

Onsdag den 3. juni sendte vi en mail til alle medarbejdere, partnere og indehavere i Danske Advokaters medlemsvirksomheder med et link til vores medlemsundersøgelse.

 

Vi vil gerne have svar fra så mange som muligt i hver medlemsvirksomhed, så vi håber, at du vil hjælpe os med dine svar.

 

Hos Danske Advokater har vi fokus på at skabe så meget værdi som muligt for vores medlemmer. Vi har brug for dine input, så vi fortsat kan skabe stor værdi for dig.

 

Hvis du derfor ikke har svaret på undersøgelsen endnu, så håber vi, at du kan finde tid til det senest tirsdag den 23. juni.  

 

Skulle du mod forventning ikke have modtaget en mail med link til spørgeskemaet, kontakt da specialkonsulent David Meyer på dhm@danskeadvokater.dk.

 

Kom med til Danske Advokaters Kongres 2020!

Husk at der trækkes lod om tre pladser (værdi 2.995 kr.) til Danske Advokaters kongres 2020 blandt alle deltagere i undersøgelsen. Kongressen afholdes den 25. september 2020 i DGI-byen, hvor programmet byder på en række spændende oplæg efterfulgt af en fredagsbar med underholdning og cocktails.

dhm
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

David Hedegaard Meyer
David Hedegaard Meyer | Specialkonsulent | 33 43 70 16 | dhm@danskeadvokater.dk


Kontakt

David er ansvarlig for Danske Advokaters analysearbejde og udarbejder løbende en lang række forskellige statistikker, som fx Advokatbranchen i tal, lønstatistik og konjunkturbarometer. 

 

Han er tovholder på Danske Advokaters Brancheudviklingsudvalg. 

Læs mere…

33 43 70 16