Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


25-03-2021
Beskyt virksomhedens data med en cyberforsikring og få rabat

Risikoen for dataangreb har ændret sig markant de senere år, og faren for virus, hacking og andre angreb mod virksomhedens data er steget. Hackerne bliver dygtigere og mere opfindsomme, og det fik flere danske advokatvirksomheder at føle i starten af 2021, da en række virksomheder fik tilsendt ”fupmails”. Disse mails indeholdt et link, som ved et enkelt klik hos modtageren gav hackerne adgang til virksomhedens Microsoft-konto og mailserver.

 

Som medlem af Danske Advokater kan du få rabat på en cyberforsikring hos vores samarbejdspartner Söderberg & Partners. Med cyberforsikringen er du og din advokatvirksomhed sikret teknisk support 24/7 og hjælp til at minimere skadevirkningerne efter dataindbrud.

 

”På mange områder ønsker vi at sikre os mod uforudsete hændelser. I den forbindelse kan en cyberforsikring være et godt tilvalg, da det ikke er muligt at sikre sig 100 % mod datatab. De IT-kriminelle er konstant et skridt foran, og det kan være både menneskelige eller tekniske fejl, der forårsager et databrud”, siger Steen Hermansen, digitaliseringschef i Danske Advokater.

 

De enkelte advokatvirksomheder kan selv medvirke til vigtige tiltag for at mindske risikoen for et angreb. Det kan fx ske ved løbende at opgradere soft- og hardware, installere sikkerhedsopdateringer, tage sikkerhedskopier, kryptere informationer og sørge for at uddanne medarbejderne i dette.

 

Bliver virksomheden alligevel udsat for et dataindbrud dækker også omkostningerne til at geninstallere og genoprette software og data samt det eventuelle driftstab, som dataindbruddet har påført virksomheden.

 

Læs mere om cyberforsikring her 

she
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

Kontakt Steen Hermansen på tlf.

33 43 70 21