Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


29-09-2021
Stor tilslutning til den nye, frivillige mærkningsordning Trygt Boskifte

Danske Arveretsadvokater og Danske Advokater er glade for, at så mange advokater allerede har tilmeldt sig den frivillige mærkningsordning Trygt Boskifte, som vi lancerede i maj måned.

 

Siden lanceringen har 181 advokater meldt sig til ordningen. De har dermed forpligtet sig til at gøre brug af den tjekliste, som Danske Advokater og Advokatsamfundet har udarbejdet i samarbejde med Justitsministeriet.

 

Allerede fire måneder efter lanceringen er 47 % af alle autoriserede bobestyrere i Danmark med i ordningen. Medlemmer af ordningen er repræsenteret i 23 ud af landets 24 retskredse – svarende til 96 %. I Region Sjælland er 73 % af alle autoriserede bobestyrere medlem af Trygt Boskifte.

 

Det er vores ambition at sikre et trygt boskifte for alle parter. Som medlem af Danske Advokater kan du tilmelde dig ordningen ganske gratis.

 

Læs mere her.

dlo
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Danielle Løw
Danielle Løw | Juridisk konsulent | 33 43 70 06 | dlo@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danielle er juridisk konsulent for Danske Mediator-advokater, Procedureadvokater, Danske IT-advokater, Danske Inkassoadvokater og Forening for Erstatnings- og Forsikringsret. 

 

Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv. 

Læs mere…

33 43 70 06