Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


12-11-2021
Nordic Legal Tech Day afholdes i København den 7. december

Trends, tools, services & praktiske erfaringer

 

Nordic Legal Tech Day, der holdes i København tirsdag den 7. december, er en del af et ALTNordic-forum for advokater, in-house jurister, rådgivere og legal tech-udbydere, som årligt mødes i Stockholm, Oslo, Helsinki eller København for at dele erfaringer og holde sig opdaterede om den teknologiske udvikling inden for juridiske værktøjer, trends mv.

 

Danske Advokaters adm. direktør Paul Mollerup deltager i en paneldebat om fordele og ulemper ved et eksternt ejerskab af advokatvirksomheder under overskriften External Ownership of Law Firms - Leading to Innovation?

 

 Danske Advokater tilbyder vores medlemmer 25 % rabat på deltagelse, hvis du i feltet ”greetings to organizer” skriver ”DA25”.

 

Se det fulde program og tilmeld dig her

 

she
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21