Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


01-12-2021
Opdateret vejledning om vederlagspolitik og vederlagsrapport

Vejledning om selskabslovens krav til børsnoterede selskabers vederlagspolitik og vederlagsrapport er opdateret og offentliggjort i en ny version.

 

Aktieselskaber, der har aktier optaget til handel på et reguleret marked i et EU/EØS-land, skal udarbejde og offentliggøre en politik for aflønning af deres ledelsesmedlemmer, som fastsætter rammen for fast og variabel aflønning, samt aflægge og offentliggøre en vederlagsrapport. Kravene har til hensigt at øge gennemsigtigheden om aflønning af ledelsen i børsnoterede selskaber.

 

Formålet med Erhvervsstyrelsens vejledning er at hjælpe børsnoterede selskaber, når de skal udarbejde og offentliggøre en vederlagspolitik og vederlagsrapport for aflønning af deres ledelsesmedlemmer.

 

Læs mere og se den opdaterede vejledning her

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19