Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


15-03-2022
Støtten til branchens Ukraine-initiativ vokser

Der er nu knap 100 advokatvirksomheder, der har valgt at stille juridisk bistand til rådighed for ukrainske flygtninge, siden Danske Advokater og Advokatsamfundet indgik en hjælpeaftale med DRC Dansk Flygtningehjælp.

 

Advokater har allerede ydet retshjælp til en bus med flygtninge og i forbindelse med ordninger om organiseret transport af flygtninge til Danmark, og det glæder Danske Advokaters adm. direktør Paul Mollerup:

 

”Der skal lyde en stor tak til alle. Vi har netop holdt møde med DRC Dansk Flygtningehjælp, og vi forventer, at den første store opgave bliver at yde hjælp til ukrainerne således, at det sikres, at myndighederne har de rigtige oplysninger, når nu særloven kommer på plads”, forklarer han og uddyber:

 

”Dernæst vil der nok være mange spørgsmål, der har mere socialretlig karakter, ligesom vi skal gøre, hvad vi kan for at understøtte de mange gode frivillige kræfter i DRC Dansk Flygtningehjælp, men det afgørende er, at vi hjælper, der hvor DRC Dansk Flygtningehjælp skønner, at vi gør mest gavn. Derfor holder vi hele tiden kontakten og følger udviklingen nøje. Nu har vi et solidt juridisk netværk til at hjælpe i de sager, som DRC Dansk Flygtningehjælp vælger at sende videre til os”.

 

Hvis du eller din advokatvirksomhed ønsker at være en del af initiativet, kan tilmelding ske her.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19