Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


29-04-2022
Advokatansvarsforsikring med markedets bedste vilkår og priser

Advokatgerningen er og har altid været et ansvarsfuldt hverv. Som advokat har du et stort ansvar for dine klienters økonomiske ve og vel, og derfor er det essentielt, at ansvaret bakkes op af en solid forsikring. For i tilfælde af fejl kan en ordentlig advokatansvarsforsikring være det eneste, der står imellem advokaten og en konkurs.

 

Som medlem af Danske Advokater har du mulighed for at tegne en advokatansvarsforsikring hos Söderberg & Partners. Forsikringen er specielt udviklet til vores medlemmer, og den giver dig de bedste vilkår på markedet til den bedste pris. Ud over forsikringens almindelige vilkår får du bl.a. følgende udvidelser:

  • Tidsubegrænset afløbsdækning (normalt 5 eller 10 år)
  • Netbanksdækning på 2 mio. kr. og erhvervsansvar på 10 mio. kr.
  • Timedriftstabsdækning
  • Retshjælpsdækning


Derudover opnår du, som medlem af Danske Advokater normalt en besparelse på minimum 15 %. Der er altså gode penge at spare på en rigtig god forsikring.

 

Ud over advokatansvarsforsikringen tilbyder Söderberg & Partners en kontorforsikring, cyberforsikring, kriminalitetsforsikring og kautionsforsikring.

Du kan læse mere om forsikringerne her

uwk
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Vicedirektør for medlemsservice og brancheudvikling | uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikkes overordnede opgave er at få engagerede medlemmer og skabe værdi af medlemskabet af Danske Advokater.


Sammen med sin afdeling skal hun finde ud af, hvad medlemmer og kunder vil have, og hvordan Danske Advokater kan udvikle branchen sammen med dem. 

Læs mere…

33 43 70 13