Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


22-08-2022
Webinar: Servitutfinder - din genvej til gamle servitutter

Slut med at bladre gennem 126-siders akt for at finde de servitutter, du leder efter. Med Servitutfinder kan du nemt finde, markere og downloade de servitutter, der er relevante for din sag.

Advokatbranchen har længe sukket efter en bedre måde at arbejde med servitutter på, og Estaid har i samarbejde med Danske Advokater, Danske BOLIGadvokater og Dreyers Fond udviklet Servitutfinder, der er et digitalt værktøj til netop det.

Du fremsøger en servitut, markerer den og gemmer den i en database, så du, din kollega eller nabo nemt kan finde samme servitut næste gang.

Estaid afholder et webinar onsdag den 7. september kl. 9.00-9.45, hvor du få en demonstration af Servitutfinder og se, hvordan du bruger værktøjet.

Webinaret er gratis og for medlemmer af Danske Advokater, Danske BOLIGadvokater og Danske Ejendomsadvokater.

Tilmeld dig webinaret her


Husk også, at du som medlem af Danske Advokater, Danske BOLIGadvokater og Danske Ejendomsadvokater får gratis adgang til at benytte Servitutfinder.
Læs mere her

ale
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Annette Lerche
Annette Lerche | Specialkonsulent | 33 43 70 07 | ale@danskeadvokater.dk


Kontakt

Annette er specialkonsulent for Danske Boligadvokater, Danske Ejendomsadvokater, Foreningen af Ejendomsadministratorer, Danske Miljøadvokater og Danske Landbrugsadvokater. 

 

Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv. 

Læs mere…

33 43 70 07