Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


31-05-2022
Flykompensationsvirksomheder meldt til politiet

”Forbrugerombudsmanden har politianmeldt fire virksomheder, som tilbyder at bistå forbrugere med at få kompensation for aflyste og forsinkede flyrejser. Virksomhederne har overtrådt lovgivningen ved blandt andet at modtage kompensationen fra flyselskaber på vegne af forbrugerne og ved at opkræve salærer, som afhænger af kompensationens størrelse,” lyder det bl.a. i en pressemeddelelse fra Forbrugerombudsmanden, og det vækker tilfredshed i Danske Advokater.

 

”I sommer sendte vi en klage til Forbrugerombudsmanden, der netop opfordrede til at se nærmere på disse forhold. Vi byder konkurrence velkommen på markedet for juridisk rådgivning, men den skal være lige og på fair vilkår”, understreger Danske Advokaters vicedirektør for policy og viden Benedikte Havskov Hansen.

 

I klagen til Forbrugerombudsmanden lagde Danske Advokater vægt på, at lov om juridisk rådgivning netop siger, at: ”Rådgiveren må ikke modtage betroede midler fra kunden eller på kundens vegne”, ligesom der blev gjort opmærksom på forbuddet mod at lade prisen for rådgivningsydelse udgøre en andel af det udbytte, som kunden måtte opnå ved gennemførelsen af sagen. Desuden pegede Danske Advokater på uigennemskuelig prisoplysninger.

 

Danske Advokater følger naturligvis sagen og området nøje, og hvis du har input, hører vi gerne fra dig. 

bhh
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Benedikte Havskov Hansen
Benedikte Havskov Hansen | Vicedirektør | 33 43 70 12 | bhh@danskeadvokater.dk


Kontakt

Benedikte er Danske Advokaters vicedirektør for afdelingen Policy & viden.

Læs mere…

33 43 70 12