Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


01-06-2022
En moderne virksomhed i en traditionsbunden branche

Advokatbranchen bliver ofte – mere eller mindre berettiget – betegnet som konservativ. Kom med til Danske Advokaters Kongres, hvor vi bl.a. sætter fokus på ”Den moderne advokatvirksomhed”, og du hører erfaringerne fra fire advokatfirmaer, der har forsøgt at gribe tingene lidt anderledes an.

 

Der er typisk flere årsager til, at man ønsker at gøre op med den traditionelle tilgang til, hvordan man driver advokatvirksomhed. En tungtvejende grund er ofte ønsket om at skabe en mere helhedsorienteret og attraktiv arbejdsplads, der skiller sig positivt ud fra mængden og forstår at møde særligt de yngre advokaters større krav til balance mellem arbejds- og privatliv.

 

På Danske Advokaters Kongres får du bl.a. indsigt i, hvad de unge advokater forventer af deres arbejdsplads, og hvordan advokatbranchen kan være en attraktiv branche at være i – også på længere sigt.

 

Første indlæg er en paneldebat, hvor du får inspiration fra repræsentanter fra fire af de advokatfirmaer, der har forsøgt at gøre op med nogle af de traditioner, der kendetegner advokatbranchen. Kan værdien af ”produktionen” fx gøres op på en anden måde end årlige timemål? Hvilke faldgruber skal man være opmærksom på? Og hvordan kan man som arbejdsplads formulere realistiske forventninger til de unge advokater?

 

Paneldebatten bliver modereret af Danske Advokaters administrerende direktør, Paul Mollerup.

Derudover møder du et panel bestående af:

  • KLAR Advokater – v/ Peter Kierkegaard
  • SIRIUS Advokater – v/ Pernille Backhausen
  • ØENS Advokatfirma – v/ Ida Gudmundsson
  • Elverdam Advokater – v/ Jakob Juul Christensen.


Hør deres erfaringer og forslag og bliv inspireret til, hvordan du kan være med til at forme en endnu mere moderne og attraktiv arbejdsplads og branche.

 

Kongressen bliver holdt hos Danske Advokater i Valencia den 23. september 2022.

Læs mere og tilmeld dig her.

 

cho
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Charlotte Hvid Olavsgaard
Charlotte Hvid Olavsgaard | Specialkonsulent | 33 43 70 09 | cho@danskeadvokater.dk


Kontakt

Charlotte er specialkonsulent for Danske Insolvensadvokater, Danske Bestyrelsesadvokater og Ansættelsesadvokater samt sekretær for Danske Advokaters bestyrelse 

 

Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv. 

Læs mere…

33 43 70 09