Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


28-07-2022
Er du opmærksom på sikkerheden ved besøg og rejser?

Danske Advokater er med i PET’s Erhvervsnetværk, da de vurderer, at der er udenlandske stater, som ønsker at tilgå viden om danske virksomheder via deres rådgivere. Her er advokatbranchen potentielt en målgruppe.

 

Meget af den information, PET giver i deres anbefalinger, kan også bruges i mere almindelig praksis for at sikre et fornuftigt sikkerhedsniveau i jeres advokatvirksomhed uanset størrelse. Hvad enten trusselsbilledet er spionagetruslen fra fremmede magter, erhvervsspionage eller almindelig hacking, er der flere praktiske anbefalinger, som I bør vurdere i risikovurderingen af beskyttelse af jeres virksomheds klientoplysninger.

 

PET har udgivet ”Vurdering af spionagetruslen mod Danmark

 

På seneste møde i PET’s erhvervsnetværk gav de en briefing om deres arbejde med at modvirke og bekæmpe ulovlig anskaffelse af produkter, teknologi og viden fra Danmark.

 

Der var også en briefing med særlig fokus på sikkerhed i forbindelse med rejser og besøg. PET har udarbejdet nogle faktaark med forskellige råd, som vi anbefaler, at I gennemser og derefter indarbejder det, der giver mening hos jer.
 


Har du spørgsmål til PET’s vurdering af det aktuelle trusselbillede, er du velkommen til at kontakte digitaliseringschef Steen Hermansen på she@danskeadvokater.dk eller 33 43 70 21 fra den 8. august.

she
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21