Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


17-06-2022
Danske Advokater ønsker klarhed om konflikttjek

Danske Advokater har anmodet Højesteret om lov til at biintervenere i den del af sagen, hvor Skatteministeriet har klaget over Bech-Bruun, der handler om advokaters konflikttjek.

 

”Vi biintervenerer alene i den del af sagen, der har betydning for branchen – nemlig kravene til og rækkevidden af advokaters og advokatvirksomheders interessekonflikttjek”, forklarer Danske Advokaters adm. direktør Paul Mollerup og uddyber:

 

”Højesteret har ikke tidligere taget stilling til rækkevidden af konflikttjek givet de oplysninger, man kan få fra opdragsgiver, så det ønsker vi at få klarlagt. Derfor håber jeg, at Højesteret vil se positivt på vores anmodning”. 

 

Advokat Torben Bondrop, Plesner, varetager biinternventionen for Danske Advokater.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19