Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


20-06-2022
Ny medlemsfordel: Videresendelse af digital post til eget mailsystem

Danske Advokater har etableret et samarbejde med PostNord Strålfors, som med deres eDistributionsløsning sikrer videresendelse af Digital Post til jeres eget e-mailsystem.

 

Efter lanceringen af ny Digital Post hos det offentlige og omlægningen for videresendelse af digital post med et ”afhentningssystem” har vi kigget på mulighederne for at udvide samarbejdet med flere leverandører, som leverer løsninger, der kan videresende digital post fra både det offentlige og private til eget mailsystem på en sikker måde.

 

eDistributionsløsningen fra PostNord Strålfors er en enkel og sikker løsning, som automatisk henter jeres meddelelser fra Digital Post og e-Boks Erhverv og leverer dem sikkert og krypteret til korrekt modtager i jeres eget mailsystem. Alt sammen foregår i real tid. Du får adgang til dit eget dashboard, statistik og PostNord Strålfors’ Track & Trace-funktion.

 

Hvis du synes, det lyder interessant, så læs mere her, og se den attraktive pris som medlem af Danske Advokater (kræver login at se prisen).

 

she
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21