Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


15-08-2022
Ny medlemsfordel: Samarbejd i dokumenter og sagsekstrakt med Visiodocs

Danske Advokater har etableret et samarbejde med Visiodocs, der er en dansk legaltech virksomhed, der udvikler digitale dokumentløsninger til advokater.

 

Visiodocs tilbyder specifikke funktioner til advokater til fx retssager ved oprettelse af ekstrakt på få minutter. Efterfølgende kan du justere indholdet. Nogle af mulighederne er samarbejd med kolleger, hvor alle kan tilføje dokumenter, lave indstregninger og kommentarer, ligesom det er muligt at dele dokumenter med modpart for indstregninger. Visiodocs giver desuden et informationsoverblik og rapporter på baggrund af annoteringer i dokumenterne.

 

I samarbejde med Danske Advokater tilbyder Visiodocs en attraktiv introduktionsrabat, samt løbende rabat på abonnement. Du kan læse mere og se rabatterne her. Rabatten vises efter login.

 

Er du interesseret i Visiodocs, kan du nemt få indsigt i løsningen på introduktionswebinar den 9. september kl. 10:00.

Tilmeld dig her 

 

Med fokus på at tilbyde jer medlemmer smartere arbejdsgange ved brug af legaltech løsninger har vi på de seneste etableret samarbejde med flere spændende virksomheder, der tilbyder jer nye muligheder for udarbejdelse af dokumenter og overblik heri .

Se oversigten over alle dine medlemsfordele her 

Læs mere om Visiodocs her 

she
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21