Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

”Hackathon” er det nye ”sort” i advokatbranchen i udlandet. Der går næppe en måned, uden at der bliver annonceret et hackathon et sted i verden. Det skyldes, at et hackathon er en fantastisk mulighed for at bringe 2 fag-discipliner sammen – udviklere og advokater – for at se, hvad disse sammen kan skabe af nye innovative løsninger i løbet af bare 48 timer.

29-05-2017
Deltag i Danmarks første LegalTech Hackathon

 

”Hackathon” er det nye ”sort” i advokatbranchen i udlandet. Der går næppe en måned, uden at der bliver annonceret et hackathon et sted i verden. Det skyldes, at et hackathon er en fantastisk mulighed for at bringe 2 fag-discipliner sammen – udviklere og advokater – for at se, hvad disse sammen kan skabe af nye innovative løsninger i løbet af bare 48 timer.

 

Danske Advokater arrangerer branchens første hackathon i Danmark i weekenden den 15. – 17. september 2017. Her samler vi advokatbranchen med udviklere, IT start-ups og andre, der gerne vil være med til at transformere advokatbranchen. Kan ny teknologi hjælpe til at drive vores virksomheder mere effektivt eller give kunderne en bedre oplevelse?

 

Hvad er et hackathon?

Et hackathon (eller hack day) er en begivenhed, hvor it-udviklere og industri-eksperter/mentorer mødes og samarbejder intensivt om udvikling af prototyper, konceptudvikling eller videreudvikling af eksisterende produkter. Formålet med hackathons er sjældent at producere færdige produkter, men mere at få skabt idéer og grundlag for senere egentlig produktudvikling.

 

Vi vil have foruddefinerede cases/problemer, som vi pitcher indledningsvist under selve hackathonet (se eksempler på hjemmesiden) . Derudover vil det også være muligt for deltagere at stille sig op og pitche egne ideer, som andre kan koble sig på. Man vil få 1 minut til at pitche sin ide. Søndag aften kårer vi vinderne af hackathonet.

 

Hvordan kan I være med?

Danske Advokaters medlemmer kan deltage på to måder – som deltager eller som sponsor. Vi har allerede flere, der har meldt sig. Det kan blive din mulighed for at være med til at påvirke fremtiden for advokatbranchen og samtidig netværke på tværs af virksomheder, kompetencer og interesser!

 

Som sponsor får 2 personer adgang, hvoraf den ene kan deltage som ”tech-savvy”-advokat eller i juryen, som skal kåre vinderen af hackathonet. Sponsorer får derudover mulighed for at ”brande” deres virksomhed og komme med et forslag til en case/challenge/problemstilling, som de gerne vil have berørt i hackathonet. Prisen for at deltage som sponsor er kr. 25.000 ekskl. moms. Vil du have flere deltagere med, så koster hver deltager herudover kr. 500,- ekskl. moms. Ønsker I at være sponsorer, så send en mail til uwk@danskeadvokater.dk.

 

Som deltager kan man deltage som ”tech-savvy”-advokat eller blot være være ”tilskuer” og se, hvor meget der kan ske i løbet af bare 48 timer. Prisen som deltager er kr. 500,- ekskl. moms.

 

Hvornår?

Fredag den 15. september 17:00 til søndag den 17. september 2017 19:00.

 

Hvor?

Danske Advokater, Valencia, Vesterbrogade 32, 1612 København V

 

Arrangører

Danske Advokater og Rainmaking Innovation.

 

Tilmelding

Billetsalget via http://legaltech.rainmaking.io/ 

Sponsorer kan sende en mail allerede nu til uwk@danskeadvokater.dk

 

Forplejning er inkluderet i prisen.

Læs meget mere om Hackathon her

uwk
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Vicedirektør for medlemsservice og brancheudvikling | uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikkes overordnede opgave er at få engagerede medlemmer og skabe værdi af medlemskabet af Danske Advokater.


Sammen med sin afdeling skal hun finde ud af, hvad medlemmer og kunder vil have, og hvordan Danske Advokater kan udvikle branchen sammen med dem. 

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13