Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


31-07-2017
Nyt akademi skal lære fremtidens jurister om grundlæggende rettigheder

Information skriver den 27. juli 2017: Hvis vi fortsat vil leve i en retsstat baseret på frihedsrettigheder, er det vigtigt, at advokater og embedsmænd bliver klædt på til at forsvare de rettigheder. Derfor opretter den juridiske tænketank Justitia nu et nyt akademi for jurastuderende i samarbejde med Danske Advokater. Justitia Akademi skal undervise de studerende i emner som retsstaten, frihedsrettigheder og retssikkerhed.

Danske Advokaters adm. direktør, Paul Mollerup, udtaler i artiklen: ”Det er vigtigt, at vi holder fast i, at fundamentet for vores samfund er nogle grundlæggende rettigheder. Det må ikke glide for langt i baggrunden, når der skal træffes politiske beslutninger. Derfor er det vigtigt at råbe endnu højere op om det”, siger han. Akademiet er oprettet med støtte fra Dreyers Fond og vil optage 25 studerende to gange årligt fra 2018. Læs artiklen her.

Læs mere her.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19