Velkommen   (0 lektioner)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Den 8. januar 2018 søsætter Danske Advokater et nyt IT-system, der gør det lettere for vores medlemmer at finde de rigtige informationer, kurser, medlemsfordele etc.

04-12-2017
Snart skal du bruge login til hjemmesiden

Den 8. januar 2018 søsætter Danske Advokater et nyt IT-system, der gør det lettere for vores medlemmer at finde de rigtige informationer, kurser, medlemsfordele etc.

 

Det eneste, du skal gøre fra den 8. januar, er at logge ind på www.danskeadvokater.dk med dit brugernavn og kodeord. Du behøver kun at logge ind én gang pr. device. Når det er klaret, sparer du en masse klik og har direkte adgang til alle medlemsfordele. Med det nye system bliver det meget lettere for dig at finde det rigtige kursus, da funktionerne ”Emner”, ”Geografi”, ”Typer”, ”Jobtyper” og ”Dato” fungerer som en digital tragt, så du får præcis det frem på skærmen, der passer til din profil og ønsker. 

 

Vi håber, at alle brugere bliver glade for det nye system. Sekretariatet sidder naturligvis klar, hvis der måtte være spørgsmål. Du kan stadig gå ind på hjemmesiden uden at logge ind.

dca
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Dorte Carlsson
Dorte Carlsson | Medlems- og kursuschef | T: +45 33 43 70 08 | E: dca@danskeadvokater.dk


Kontakt

Dorte har gennem hele sit arbejdsliv fokuseret på at formidle svær viden på en tilgængelig måde, og denne ambition har hun også tænkt sig at forfølge i Danske Advokater.

 

Advokatvirksomhederne er nødt til at følge med deres kunders udvikling, og det sætter høje krav til både indhold og form på vores medlemsydelser og vores kurser og uddannelser.

 

Vi kan kun leve op til jeres forventninger, hvis vi får hjælp fra jer, der bruger os, så send Dorte en mail, hvis du har forslag eller forbedringer til medlemsydelser, kurser eller uddannelser..

Læs mere…

Kontakt Dorte Carlsson på tlf.

33 43 70 08

Ret cookies