Velkommen   (0 lektioner)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Den 3. oktober 2018 slår vi dørene op for uddannelsen: Masterclass - Erstatning og forsikring ved personskade.

26-01-2018
Nyt samarbejde på vej mellem Forsikringsakademiet og Danske Advokater

Adm. dir. Helle Havgaard, Forsikringsakademiet Adm. direktør Paul Mollerup, Danske Advokater

 

Den 3. oktober 2018 slår vi dørene op for uddannelsen: Masterclass - Erstatning og forsikring ved personskade. En uddannelse, som på højeste niveau henvender sig til advokater, eksperter og specialister inden for området.

 

Uddannelsen løber over 7 dage fordelt på 3 moduler og faciliteres af Karsten Høj og Christina Neugebauer som gennemgående tovholdere på uddannelsen. I forløbet vil der være indlæg fra en række højt specialiserede eksperter inden for udvalgte fagområder.

 

Du kan allerede nu tilkendegive din interesse for uddannelsen ved at sende en mail til (for Danske Advokater) Connie Amsgård, CAM@danskeadvokater.dk (eller for Forsikringsakademiet) Kurt Christensen, kch@foak.dk.

 

Når vi har et overblik over alle interesserede, vil vi sammensætte det første hold, så der kommer den rigtige balance i forhold til det nye samarbejde.

 

For advokaterne kan vi glæde jer med, at uddannelsen vil dække jeres behov for de 54 timers efteruddannelse, som I skal have over 3 år. Uddannelsen afsluttes med et certifikat, og efterfølgende vil vi etablere et netværk for deltagerne.

 

"Det er et ambitiøst partnerskab, som vil kunne udvikle nye services og løsninger - også med en digital vinkel. Det kræver inspiration og viden om den virkelige verden, hvilket vi tilsammen har. Partnerskabet vil kunne forene kompetencerne fra hvert sit udgangspunkt og dermed skabe et mere fuldstændigt billede af problemstillinger og løsninger", udtaler adm. direktør Helle Havgaard, Forsikringsakademiet og adm. direktør Paul Mollerup, Danske Advokater.

Se den nye uddannelse: Masterclass - Erstatning og forsikring ved personskade

    

dca
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Dorte Carlsson
Dorte Carlsson | Medlems- og kursuschef | T: +45 33 43 70 08 | E: dca@danskeadvokater.dk


Kontakt

Dorte har gennem hele sit arbejdsliv fokuseret på at formidle svær viden på en tilgængelig måde, og denne ambition har hun også tænkt sig at forfølge i Danske Advokater.

 

Advokatvirksomhederne er nødt til at følge med deres kunders udvikling, og det sætter høje krav til både indhold og form på vores medlemsydelser og vores kurser og uddannelser.

 

Vi kan kun leve op til jeres forventninger, hvis vi får hjælp fra jer, der bruger os, så send Dorte en mail, hvis du har forslag eller forbedringer til medlemsydelser, kurser eller uddannelser..

Læs mere…

Kontakt Dorte Carlsson på tlf.

33 43 70 08

Ret cookies