Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

I forbindelse med overenskomstforhandlingerne for de offentligt ansatte er domstolene omfattet af lockout på det statslige område.

09-03-2018
Lockout: Domstolene opretholder væsentlige funktioner

I forbindelse med overenskomstforhandlingerne for de offentligt ansatte er domstolene omfattet af lockout på det statslige område.

 

Innovationsminister Sophie Løhde har onsdag den 7. marts besluttet, at der varsles lockout for ca. 120.000 overenskomstansatte i staten på samtlige ministerområder. Lockouten vil kunne træde i kraft fra den 10. april 2018.

 

Domstolene vil fortsat kunne gennemføre grundlovsforhør, arrestantsager, fristforlængelser samt en række andre sager. 

 

Lockouten vil på Danmarks Domstoles område omfatte alle overenskomstansatte medarbejdergrupper med undtagelse af grupper eller konkrete medarbejdere, som er særligt undtaget. Dermed vil næsten alle dommerfuldmægtige og rigtig mange kontoransatte blive omfattet. Tjenestemandsansatte, herunder dommere, vil ikke være omfattet.

Læs mere her

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19