Velkommen   (0 lektioner)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

I år uddeles Danske Advokaters advokatKODEKS-pris til en virksomhed, der er med til at synliggøre advokatbranchens position og samfundsmæssige betydning. Har din eller en anden advokatvirksomhed gjort en særlig indsats på ét eller flere områder? Så kan du indstille jer/dem til prisen inden den 9. august 2018.

31-05-2018
Skal din virksomhed have Danske Advokaters advokatKODEKS-pris?

I år uddeles Danske Advokaters advokatKODEKS-pris til en virksomhed, der er med til at synliggøre advokatbranchens position og samfundsmæssige betydning. Har din eller en anden advokatvirksomhed gjort en særlig indsats på ét eller flere områder? Så kan du indstille jer/dem til prisen inden den 9. august 2018. Prisen bliver uddelt på Danske Advokaters Kongres 2018.

 

Har din virksomhed arbejdet for at forbedre nogle særlige områder i virksomheden, branchen eller i samfundet? Så ser vi gerne din ansøgning til prisen eller nominering af en kollega eller virksomhed.

 

Prisen uddeles til den virksomhed, der har udmærket sig inden for én eller flere af parametrene i advokatKODEKS:

  • Åbenhed
  • Social ansvarlighed
  • Håndtering af etiske dilemmaer
  • Fokus på kunder og medarbejdere
  • Mangfoldighed og diversitet


Hvem kan nomineres?

Alle advokatvirksomheder, der har tiltrådt advokatKODEKS, kan nominere sig selv, eller blive nomineret af en anden advokatvirksomhed.

 

Der er ikke nogen særlige formkrav for indstilling af egen virksomhed eller en anden advokatvirksomhed. En kort skriftlig begrundelse er som udgangspunkt tilstrækkeligt, men der er også mulighed for at fremsende en ”pakke” til dommerkomiteen på uwk@danskeadvokater.dk.

 

Man kan vælge at gå i dybden med et eller flere projekter. Det er ikke nødvendigt at udmærke sig på flere eller alle områder for at vinde prisen.

 

Synes du, at en anden virksomhed end din egen har gjort sig fortjent til advokatKODEKS-Prisen, kan du også nominere dem. Alle nomineringer skal ske inden den 9. august 2018.

 

Dommerkomiteen lægger vægt på?

Dommerkomiteen lægger vægt på tydeliggørelsen af indsatsernes samfundsmæssige betydning direkte eller indirekte, deres brandingværdi og deres kommunikationspotentiale som case for en samfundsansvarlig advokatbranche. Derudover vil dommerkomiteen se på virksomhedens engagement og kreativitet med inkorporering af de forskellige parametre i advokatKODEKS.

 

Hvad er prisen, og hvornår uddeles den?

Prisen bliver uddelt på Danske Advokaters Kongres den 21. september 2018. Prisen er på 50.000 kr. og bliver givet som en anerkendelse af virksomhedens deltagelse i synliggørelsen af advokatbranchens samfundsansvar. Du kan tilmelde dig og læse mere om kongressen her.

 

Er I ikke med i advokatKODEKS

Har din virksomhed endnu ikke tiltrådt advokatKODEKS, men arbejder I for at styrke virksomhedens rådgivning, og at virksomheden optræder så samfundsansvarligt som muligt? Så vil det give mening for jer at blive en del af kodekset. Det er gratis at tiltræde, og du kan læse mere om kodekset og tiltrædelse her.

 

Vil I vide mere?

I altid velkomne til at kontakte sekretariatet på 33437000 og høre mere. I kan enten kontakte Søren Møller Andersen, chef for kommunikation og public affairs; sma@danskeadvokater.dk eller sekretariatschef Ulrikke W. Krogbeck; uwk@danskeadvokater.dk.

 

uwk
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Chef for strategi og projekter | T: +45 33 43 70 13 | E: uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikke beskæftiger sig med alt fra strategiudvikling til opbygning af internationale relationer og udarbejdelse af værktøjer til medlemmer.

 

Ulrikke er sekretariatets advokat og har efter mere end 10 år i branchen, et stort netværk, som udnyttes dagligt. Ulrikke arbejder også med CSR, diversitet og ledelse, samt øget brug af advokat ved ejerskifte. Endelig har Ulrikke fornøjelsen af at være sekretær for bestyrelsen og repræsentantskabet.

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13

Ret cookies