Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

I forbindelse med Danske Advokaters kongres i fredags blev Danske Advokaters advokatKODEKS-pris uddelt. Modtager blev Njord Law Firm repræsenteret ved advokat og partner Mirian Michaelsen.

24-09-2018
Danske Advokaters advokatKODEKS-pris gik til NJORD Law Firm

I forbindelse med Danske Advokaters kongres i fredags blev Danske Advokaters advokatKODEKS-pris uddelt. Vinder blev Njord Law Firm repræsenteret ved advokat og partner Miriam Michaelsen.

 

Begrundelsen fra dommerkomiteen lød bl.a.:

 

”NJORD Law Firm har med deres ekstraordinært stærke indsats mod digitale krænkelser vist, at advokater kan gøre en stor positiv forskel i forhold til dette store og højaktuelle samfundsproblem. At man som advokatfirma støtter foreningen Digitalt Ansvar, som Miriam Michaelsen stiftede i 2016, og pro bono bistår mere end 30 digitalt krænkede mennesker vidner om et stort samfundsansvar, som er lige i advokatkodeksets ånd. Samtidig har man formået at sætte kraftige fingeraftryk på den nye lovgivning på området.

Ydermere har NJORD deltaget aktivt i samfundsdebatten med klare holdninger og gode råd til de krænkede - og også til politiet. Det er sket både i dagspressen, på de sociale medier og på dette års Folkemøde, som også blev dækket pressemæssigt. Vi giver ikke op, lyder Njords mantra."

Dommerkomitéen lagde vægt på, at initiativet kan motivere andre i branchen, at indsatsen er nyskabende og klart fokuseret, hvilket har skabt markant gennemslagskraft i forhold til omverdenen. At arbejdet er båret af høj kvalitet og åbenhed. Kort sagt udtrykker Njords initiativ flere af værdierne i advokatKODEKS på flotteste vis.  I spidsen for dette imponerende pro bono arbejde står advokat og partner Miriam Michaelsen, som man vist roligt kan betegne som en ildsjæl med et kæmpe engagement.

På Folkemødet fortalte en unge kvinde, hvordan Miriam Michaelsen som advokat og som menneske havde gjort en kæmpe positiv forskel for hende i en meget svært situation. At hjælpe andre mennesker er noget at det fineste ved advokatgerningen, og de der overværede den unge kvindes indlæg på Folkemødet, kan ikke være i tvivl om, at Miriam både som advokat og som menneske er en fornem repræsentant for branchens fælles advokatKODEKS.

 

Kom og oplev Miriam den 9. oktober i Valencia, hvor hun giver dig et indblik i Digitale krænkelser.

 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19