Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Hos Danske Advokater er vi klar over, at mange medlemmer fortsat oplever udfordringer med ”minretssag.dk”. Senest har brugerne oplevet et egentligt nedbrud torsdag i sidste uge. Det er naturligvis uholdbart, og vi er i løbende dialog med Domstolsstyrelsen for at presse på for at sikre, at de har fuld fokus på at få systemet til at fungere bedre.

20-11-2018
Fortsat problemer med ”minretssag.dk”

Hos Danske Advokater er vi klar over, at mange medlemmer fortsat oplever udfordringer med ”minretssag.dk”. Senest har brugerne oplevet et egentligt nedbrud torsdag i sidste uge. Det er naturligvis uholdbart, og vi er i løbende dialog med Domstolsstyrelsen for at presse på for at sikre, at de har fuld fokus på at få systemet til at fungere bedre. Det er vores forventning, at Domstolsstyrelsen snart vil kunne orientere om resultaterne af deres undersøgelse af problemernes omfang og mulighederne for udbedring af problemerne.

 

Generelt er vores anbefaling fortsat, at man prøver at være ”i god tid” i forhold til overholdelse af frister, den manglende driftsstabilitet taget in mente, og at man forsøger at følge Domstolsstyrelsens råd, som kan findes her.

 

Skulle du opleve, at en frist ikke kan overholdes på grund af problemer med systemet eller systemnedbrud, skal du tage et skærmprint for at dokumentere problemet og straks kontakte den pågældende ret for at gøre opmærksom på problemet. Håbet er, at retten på den baggrund vil udvise en vis fleksibilitet.

 

Kommer du i problemer i relation til en konkret sag på grund af problemer med systemet, og har problemet ikke kunnte løses bilateralt ift. den pågældende ret, er du velkommen til at kontakte Danske Advokaters digitaliseringshef Steen Hermansen, således at vi kan tage det konkrete problem op med Domstolsstyrelsen.

Se også Status på udfordringer med minretssag.dk

she
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21