Velkommen   (0 lektioner)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

På Folkemødet har advokatbranchen en enestående mulighed for at vise samfundet, at advokatbranchen er engagerede og tilgængelige.

04-10-2019
Hold et arrangement på Folkemødet 2020

På Folkemødet har advokatbranchen en enestående mulighed for at vise samfundet, at advokatbranchen er engagerede og tilgængelige.

 

Danske Advokater tilbyder igen i år medlemmer og advokatforeninger muligheden for at deltage på Folkemødet på en nem måde. Vi lejer et telt fredag den 12. juni 2020, hvor I har mulighed for at leje jer ind i en time ad gangen. På denne måde kan I med begrænsede udgifter holde jeres egne arrangementer på Folkemødet sammen med jeres brancheforening.

 

I vælger selv temaet, men vi hjælper jer med at komme i mål med jeres budskaber. Er det politikerne, I gerne vil råbe op, eller ønsker I et mere folkeligt indslag? Samtidig kan I indirekte vise, hvad jeres virksomhed formår.

 

Sidste år kom vi sammen med bl.a. Kromann Reumert, Procedureadvokater og Mediationsinstituttet bag om konflikten mellem DBU og Spillerforeningen, vi fik drøftet udvisning og tab af statsborgerskab samt persondata og konsekvenserne af digitalisering.

 

Prisen for leje af telt, bistand fra sekretariatet med bl.a. hjælp til public affairs indsatsen, markedsføring og den praktiske afholdelse er 20.000 kr. pr. arrangement. Så får I et telt med alt, hvad det indebærer af stole, borde, AV osv. til rådighed.

 

Vil I høre mere, så send en mail til chef for strategi- og projekter Ulrikke Krogbeck på uwk@danskeadvokater.dk eller chef for public affairs og kommunikation Søren Møller Andersen på sma@danskeadvokater.dk. Pladserne udbydes efter ”først til mølle” princippet.

 

Sidste frist for tilmelding til en teltplads er fredag den 8. november 2019.

 

Du kan se billeder fra vores telt på Folkemødet sidste år nedenfor.

 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | T: +45 33 43 70 19&E: sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation og public affairs. 
 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve.


Du er altid velkommen til at ringe til Søren Møller Andersen, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne.

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19