Velkommen   (0 lektioner)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Som opfølgning på Danske Advokaters workshop, Kom rundt om dit advokatsystem, den 28. oktober har vi planlagt opfølgende møder hos Danske Advokater med fire udvalgte leverandører:

15-11-2019
Kom til møde med din advokatsystemleverandør

Som opfølgning på Danske Advokaters workshop, Kom rundt om dit advokatsystem, den 28. oktober har vi planlagt opfølgende møder hos Danske Advokater med fire udvalgte leverandører:
 

  • Møde med Unik tirsdag den 3. december kl. 10:00 til 12:00
  • Møde med Abakion tirsdag den 3. december kl. 14:00 til 16:00
  • Møde med EG onsdag den 4. december kl. 10:00 til 12:00
  • Møde med Capto onsdag den 4. december kl. 13:00 til 15:00


Leverandørerne er blevet præsenteret for de punkter, der kom frem under workshoppen om dem og deres advokatsystem. De stiller alle op til møderne med et par repræsentanter, som er parat til at fortælle om deres aktuelle planer og tiltag samt besvare de emner, de er blevet præsenteret for.

 

Deltagerne fra workshoppen er alle inviteret, men du kan også som medlem deltage i et møde med din advokatsystemleverandør ved at tilmelde dig her.

 

Møderne er gratis og er forbeholdt advokater og ansatte i virksomheder, der er medlemmer af Danske Advokater eller personer, der har en servicepakke.

 

Fra Danske Advokater deltager digitaliseringschef Steen Hermansen, som ser frem til nogle gode, konstruktive møder med relevant information, svar på forskellige emner og en åben debat.

 

Afhængig af udfaldet vil Danske Advokater overveje, om eventuelle brugergrupper for de forskellige advokatsystemer bør etableres. Vi håber, at leverandørerne selv vil påtage sig den opgave; ellers står vi som brancheorganisation naturligvis klar, hvis vi vurderer, at der er et behov

she
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | T: +45 33 43 70 21 | E: she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver om advokatbranchens digitale udfordringer og it-løsninger til advokatvirksomheder.

 

Steen har siddet med i vores arbejdsgruppe om persondata. Han har bl.a. udarbejdet materiale og guides til vores medlemmer om overholdelse af persondatalovgivningen, og han har undervist i GDPR-relaterede emner på vores medlemsmøder og kurser.

 

Steen er hr. IT inden for advokatbranchen. Han rådgiver medlemsvirksomheder i køb af IT, har kendskab til leverandørerne af IT-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.

Steen er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.

 

Steen afholder løbende undervisning inden for IT-relaterede emner.

Læs mere…

Kontakt Steen Hermansen på tlf.

33 43 70 21

Ret cookies