Velkommen   (0 lektioner)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Københavns Universitet har netop udsendt en spørgeskemaundersøgelse til personer, der har stået som kontaktpersoner på juridiske jobopslag. Det kan derfor være, at du eller en anden i jeres virksomhed har modtaget spørgeskemaet fra KU til besvarelse.

29-11-2019
Kernefagligheden på universiteterne skal opprioriteres

Københavns Universitet har udsendt en spørgeskemaundersøgelse til personer, der har stået som kontaktpersoner på juridiske jobopslag. Det kan derfor være, at du eller en anden i jeres virksomhed har modtaget spørgeskemaet fra KU til besvarelse.

 

Københavns Universitet ønsker at undersøge, hvordan det ”juridiske marked” vurderer kvaliteten af jurauddannelsen på KU. Danske Advokater lægger stor vægt på kvaliteten af jurauddannelserne i Danmark.  Derfor har en arbejdsgruppe under Danske Advokater analyseret og vurderet kvaliteten af jurauddannelserne på de fire uddannelsessteder.

 

Konklusionen er, at det er afgørende at styrke den juridiske kernefaglighed, da branchen har erfaret, at den er blevet ringere med årene. Opfattelsen er, at kernefagligheden skal på plads i løbet af første del af studiet, hvor kernefagligheden selvfølgelig skal indarbejdes i lyset af samfundsudviklingen, herunder ved anvendelse af ny teknologi. Herefter vil de studerende på kandidatuddannelsen kunne arbejde med at udvikle nye eller styrke eksisterende kompetencer, som kan bestå i såvel specialiseret jura som tilgrænsende kompetencer.

Se her en kort opsummering af arbejdsgruppens konklusioner til orientering.

uwk
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Chef for strategi og projekter | T: +45 33 43 70 13 | E: uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikke beskæftiger sig med alt fra strategiudvikling til opbygning af internationale relationer og udarbejdelse af værktøjer til medlemmer.

 

Ulrikke er sekretariatets advokat og har efter mere end 10 år i branchen, et stort netværk, som udnyttes dagligt. Ulrikke arbejder også med CSR, diversitet og ledelse, samt øget brug af advokat ved ejerskifte. Endelig har Ulrikke fornøjelsen af at være sekretær for bestyrelsen og repræsentantskabet.

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13

Ret cookies