Velkommen   (0 lektioner)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Regeringen, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Alternativet har indgået en finanslovsaftale, som indeholder en styrkelse af anklagemyndigheden, der skal bidrage til at nedbringe sagsbehandlingstiderne. Desuden nedsættes et tværministerielt udvalg, der skal sikre bedre fremmedsprogstolkning i den offentlige sektor. Aftalen indeholder også en effektanalyse af øget skattekontrol samt et nyt skattecenter og 250 nye medarbejdere til styrket kontrol

03-12-2019
Finanslovsaftale på plads

Regeringen, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Alternativet har indgået en finanslovsaftale, som indeholder en styrkelse af anklagemyndigheden, der skal bidrage til at nedbringe sagsbehandlingstiderne. Desuden nedsættes et tværministerielt udvalg, der skal sikre bedre fremmedsprogstolkning i den offentlige sektor. Aftalen indeholder også en effektanalyse af øget skattekontrol samt et nyt skattecenter og 250 nye medarbejdere til styrket kontrol. Afgifterne på tinglysning indekseres 1. marts 2020 og 1. januar 2023.

 

Ydermere ønsker forligspartierne at nedbringe statens konsulentforbrug og forbedre barselsvilkårene for selvstændige erhvervsdrivende.

Læs hele aftalen her

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | T: +45 33 43 70 19&E: sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation og public affairs. 
 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve.


Du er altid velkommen til at ringe til Søren Møller Andersen, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne.

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19

Ret cookies