Velkommen   (0 lektioner)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Som tidligere fortalt, er Schultz i samarbejde med Danske Advokater i gang med at udvikle et alternativ til Karnovs informationssøgning. I får 20 % rabat, hvis I indgår aftale inden april. Læs mere her

13-12-2019
Nyt om Schultz Legal

Som tidligere fortalt, er Schultz i samarbejde med Danske Advokater i gang med at udvikle et alternativ til Karnovs informationssøgning. I får 20 % rabat, hvis I indgår aftale inden april.

Læs mere her

 

Lige nu arbejder Schultz på ”Paragraf Zoom”, som er er et centralt redskab i den juridiske metode, når retskilden er identificeret, og det derefter handler om at finde al den information, der er relevant for at forstå og fortolke den enkelte paragraf. Med Paragraf Zoom kan brugerne således hurtigt finde en specifik paragraf og følge den fra dens oprindelse til den aktuelle version – herunder hvordan teksten eventuelt har ændret sig over tid. Paragraf Zoom vil også gøre det muligt at sammenligne det tilhørende lovforslag sådan det er som fremsat og vedtaget.

 

Husk at du kan holde dig opdateret om det nye produkt ved at tilmelde dig nyhedsmailen om Schultz Legal Research her.

uwk
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Chef for strategi og projekter | T: +45 33 43 70 13 | E: uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikke beskæftiger sig med alt fra strategiudvikling til opbygning af internationale relationer og udarbejdelse af værktøjer til medlemmer.

 

Ulrikke er sekretariatets advokat og har efter mere end 10 år i branchen, et stort netværk, som udnyttes dagligt. Ulrikke arbejder også med CSR, diversitet og ledelse, samt øget brug af advokat ved ejerskifte. Endelig har Ulrikke fornøjelsen af at være sekretær for bestyrelsen og repræsentantskabet.

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13

Ret cookies