Velkommen   (0 lektioner)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Advokatrådet har besluttet, at det i løbet af 2020 skal være muligt at få forhåndsgodkendt kurser. Den endelige model er under udarbejdelse, men intentionen er klar: Det skal være let for advokater at få styr på deres efteruddannelse, så alle på forhånd ved, om et kursus tæller med eller ej. Det oplyser Advokatrådets formand, Peter Fogh, i det nye nummer af Advokaten.

17-12-2019
Advokatrådet: Forhåndsgodkendelser af kurser

Advokatrådet har besluttet, at det i løbet af 2020 skal være muligt at få forhåndsgodkendt kurser. Den endelige model er under udarbejdelse, men intentionen er klar: Det skal være let for advokater at få styr på deres efteruddannelse, så alle på forhånd ved, om et kursus tæller med eller ej. Det oplyser Advokatrådets formand, Peter Fogh, i det nye nummer af Advokaten (se side 4).

Læs mere her

 

Det glæder formanden for Danske Advokater, Jørgen Kjergaard Madsen:

 

”Det er positivt, at Advokatrådet arbejder med denne vigtige problematik. Vi har fra Danske Advokaters side netop efterlyst og været i dialog med Advokatsamfundet om en større grad af forudsigelighed og transparens, så advokater ved, hvad de kan regne med, når det kommer til deres kursuspoint. Derfor er det et skridt i den rigtige retning, at det næste år bliver muligt at få en forhåndsgodkendelse, så vores medlemmer fremover kan undgå de kedelige og uforståelige overraskelser, der har været for mange af. Vi vil følge arbejdet meget nøje og fortsætte dialogen, for det er vigtigt, at vi får en model, som man som advokat kan disponere i tillid til”.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | T: +45 33 43 70 19&E: sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation og public affairs. 
 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve.


Du er altid velkommen til at ringe til Søren Møller Andersen, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne.

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19