Velkommen   (0 lektioner)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Danske Advokaters medlemsvirksomheder har i år sparet 2 millioner ved at udnytte medlemskabet og vælge et kursus hos os.

18-12-2019
2 millioner gode grunde til at være medlem

Danske Advokaters medlemsvirksomheder har i år sparet 2 millioner ved at udnytte medlemskabet og vælge et kursus hos os.

 

Selvom vi er blandt de største udbydere af kurser til advokatbranchen, er det langtfra den eneste grund til at vælge et medlemskab. Læs alle de 10 gode grunde til at være medlem her.

 

Vil I også sikre jer nogle af de mange fordele, kan I læse mere om, hvordan I bliver medlemmer her.

 

Ønsker du at være på forkant med dine kursuslektioner, afholder Danske Advokater en lang række kurser i januar. Se kurserne her og bestil i år for at få den ekstra early bird-rabat.

dca
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Dorte Carlsson
Dorte Carlsson | Medlems- og kursuschef | T: +45 33 43 70 08 | E: dca@danskeadvokater.dk


Kontakt

Dorte har gennem hele sit arbejdsliv fokuseret på at formidle svær viden på en tilgængelig måde, og denne ambition har hun også tænkt sig at forfølge i Danske Advokater.

 

Advokatvirksomhederne er nødt til at følge med deres kunders udvikling, og det sætter høje krav til både indhold og form på vores medlemsydelser og vores kurser og uddannelser.

 

Vi kan kun leve op til jeres forventninger, hvis vi får hjælp fra jer, der bruger os, så send Dorte en mail, hvis du har forslag eller forbedringer til medlemsydelser, kurser eller uddannelser..

Læs mere…

Kontakt Dorte Carlsson på tlf.

33 43 70 08