Velkommen   (0 lektioner)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Jurauddannelsen udbydes på fire forskellige universiteter i Danmark. Hvert universitet har deres egen studieordninger for uddannelsen, der er afgørende for, hvordan studieforløbet er sammensat ift. ETCS-point, afholdelse af eksaminer, karaktervægtning og beregning af gennemsnit. Udformningen af eksamensbeviser er derfor forskellig, hvorfor det umiddelbart kan være svært at sammenligne karaktererne på tværs af universiteterne.

20-01-2020
Opdateret karakterguide - sammenlign karaktergennemsnit fra de fire juridiske universiteter

Jurauddannelsen udbydes på fire forskellige universiteter i Danmark. Hvert universitet har deres egen studieordning for uddannelsen, der er afgørende for, hvordan studieforløbet er sammensat ift. ETCS-point, afholdelse af eksaminer, karaktervægtning og beregning af gennemsnit. Udformningen af eksamensbeviser er derfor forskellig, hvorfor det umiddelbart kan være svært at sammenligne karaktererne på tværs af universiteterne. 

 

Danske Advokater har opdateret sin karakterguide, hvor man kan få et overskueligt overblik over de givne karakterer fra de fire universiteters jurauddannelse de seneste år. Her vises både karaktergennemsnit for bachelor- og kandidatuddannelsen. 

Læs karakterguiden - kun for medlemmer

uwk
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Chef for strategi og projekter | T: +45 33 43 70 13 | E: uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikke beskæftiger sig med alt fra strategiudvikling til opbygning af internationale relationer og udarbejdelse af værktøjer til medlemmer.

 

Ulrikke er sekretariatets advokat og har efter mere end 10 år i branchen, et stort netværk, som udnyttes dagligt. Ulrikke arbejder også med CSR, diversitet og ledelse, samt øget brug af advokat ved ejerskifte. Endelig har Ulrikke fornøjelsen af at være sekretær for bestyrelsen og repræsentantskabet.

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13

Ret cookies