Velkommen   (0 lektioner)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Brug tiden på advokatkurser online nu og vælg et fysisk kursus, når Danmark er tilbage til normalen.

23-03-2020
Ekstraordinær god kursusløsning i en ekstraordinær situation for Danmark

Brug tiden på advokatkurser online nu og vælg et fysisk kursus, når Danmark er tilbage til normalen.

 

Danske Advokater og ADVOkurser.dk er gået sammen om at tilbyde medlemmer hos Danske Advokater en ekstraordinær god kursusløsning i en ekstraordinær situation for Danmark.

 

Som medlem hos Danske Advokater kan du lige nu købe ubegrænset adgang i et helt år til mere end 80 advokatkurser og 260 kursuslektioner på ADVOkurser.dk og samtidig få et gavekort til ét valgfrit fysisk 1-dagskursus hos Danske Advokater, når Danmark åbner op igen.

 

Prisen er i alt kun 8.388 DKK ekskl. moms for et års Premium medlemskab hos ADVOkurser.dk og et valgfrit 1-dagskursus hos Danske Advokater (normalpris er 12.288 ekskl. moms).

 

Dette tilbud gælder kun for nye medlemmer af ADVOkurser.dk.

Se tilbuddet hos ADVOkurser her

 

Her kan du også prøve løsningen gratis i en måned. Du skal blot være opmærksom på, at et prøvemedlemskab giver fuld adgang til alle kurser, men ingen kursusbeviser. Kursusbeviser for kurser gennemført under prøvemedlemsskab udstedes ved tegning af årsabonnement.

dca
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Dorte Carlsson
Dorte Carlsson | Medlems- og kursuschef | T: +45 33 43 70 08 | E: dca@danskeadvokater.dk


Kontakt

Dorte har gennem hele sit arbejdsliv fokuseret på at formidle svær viden på en tilgængelig måde, og denne ambition har hun også tænkt sig at forfølge i Danske Advokater.

 

Advokatvirksomhederne er nødt til at følge med deres kunders udvikling, og det sætter høje krav til både indhold og form på vores medlemsydelser og vores kurser og uddannelser.

 

Vi kan kun leve op til jeres forventninger, hvis vi får hjælp fra jer, der bruger os, så send Dorte en mail, hvis du har forslag eller forbedringer til medlemsydelser, kurser eller uddannelser..

Læs mere…

Kontakt Dorte Carlsson på tlf.

33 43 70 08