Velkommen   (0 lektioner)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

I forlængelse af Statsministerens udmelding i går om at forlænge karantænen arbejder vi netop nu på at udbyde vores kurser i april som fjernundervisning. Hvis du allerede er tilmeldt et af disse kurser, modtager du snarest information fra os. Har du lyst til at deltage, kan du tilmelde dig her.

25-03-2020
Fjernundervisning i april

I forlængelse af Statsministerens udmelding mandag om at forlænge karantænen arbejder vi netop nu på at udbyde vores kurser i april som fjernundervisning. Hvis du allerede er tilmeldt et af disse kurser, modtager du snarest information fra os. Har du lyst til at deltage, kan du tilmelde dig her.

 

Vi udbyder kun kurser som fjernundervisning, som vi i samarbejde med underviserne vurderer vil holde det høje niveau. Derfor vil enkelte kurser i stedet blive udskudt til en ny dato.

dca
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Dorte Carlsson
Dorte Carlsson | Medlems- og kursuschef | T: +45 33 43 70 08 | E: dca@danskeadvokater.dk


Kontakt

Dorte har gennem hele sit arbejdsliv fokuseret på at formidle svær viden på en tilgængelig måde, og denne ambition har hun også tænkt sig at forfølge i Danske Advokater.

 

Advokatvirksomhederne er nødt til at følge med deres kunders udvikling, og det sætter høje krav til både indhold og form på vores medlemsydelser og vores kurser og uddannelser.

 

Vi kan kun leve op til jeres forventninger, hvis vi får hjælp fra jer, der bruger os, så send Dorte en mail, hvis du har forslag eller forbedringer til medlemsydelser, kurser eller uddannelser..

Læs mere…

Kontakt Dorte Carlsson på tlf.

33 43 70 08