Velkommen   (0 lektioner)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Ligesom mange andre brancher går advokatbranchen en fremtid i møde, der i høj grad byder på forandringer. Men i hvilken retning vil branchen bevæge sig? Hård konkurrence, samfundssind eller den usikre verden - eller en kombination? Og hvilken rolle får legaltech? Netop disse spørgsmål sætter vi lige nu fokus på i en række workshops over hele landet, der særligt henvender sig til små og mellemstore advokatfirmaer.

02-04-2020
Brancherapport: Hvordan ser fremtidens advokat ud?

Ligesom mange andre brancher går advokatbranchen en fremtid i møde, der i høj grad byder på forandringer. Men i hvilken retning vil branchen bevæge sig? Hård konkurrence, samfundssind eller den usikre verden - eller en kombination? Og hvilken rolle får legaltech? Netop disse spørgsmål sætter vi lige nu fokus på i en række workshops over hele landet, der særligt henvender sig til små og mellemstore advokatfirmaer.

 

”De forandringer, der ligger forude, påvirker udover driften f.eks. også rekruttering og måden, man skaffer nye kunder på. Her har langt de fleste af de store advokathuse allerede strategier på plads, hvor de mindre advokatkontorer og fællesskaber opererer på nogle andre præmisser. På vores workshops får man som mindre virksomhed lov til at forholde sig aktivt og mere strategisk til fremtiden”, siger Dorte Carlsson, der er medlems- og kursuschef hos Danske Advokater.

 

Vi kommer gerne ud og afholder workshop igen, når der er mulighed for det.

Læs hele artiklen her

Læs brancherapporten her

dca
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Dorte Carlsson
Dorte Carlsson | Medlems- og kursuschef | T: +45 33 43 70 08 | E: dca@danskeadvokater.dk


Kontakt

Dorte har gennem hele sit arbejdsliv fokuseret på at formidle svær viden på en tilgængelig måde, og denne ambition har hun også tænkt sig at forfølge i Danske Advokater.

 

Advokatvirksomhederne er nødt til at følge med deres kunders udvikling, og det sætter høje krav til både indhold og form på vores medlemsydelser og vores kurser og uddannelser.

 

Vi kan kun leve op til jeres forventninger, hvis vi får hjælp fra jer, der bruger os, så send Dorte en mail, hvis du har forslag eller forbedringer til medlemsydelser, kurser eller uddannelser..

Læs mere…

Kontakt Dorte Carlsson på tlf.

33 43 70 08

Ret cookies