Velkommen   (0 lektioner)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


15-06-2020
Danske Advokaters generalforsamling - forslag til behandling indsendes senest den 24. juli

Danske Advokaters generalforsamling holdes fredag 25. september kl. 10.00 sammen med kongressen. Har du punkter, som ønskes behandlet af generalforsamlingen, skal forslaget sendes til uwk@danskeadvokater.dk senest den 24. juli.

 

På generalforsamlingen er der bl.a. valg til Danske Advokaters repræsentantskab. Bestyrelsen vælges efterfølgende blandt repræsentantskabsmedlemmerne. Har du lyst til at stille op til repræsentantskabet, som består af 36 repræsentanter fra medlemsvirksomhederne fordelt efter virksomhedernes størrelse, så send en mail til uwk@danskeadvokater.dk. Du kan læse mere om generalforsamlingen, repræsentantskabet og valget på siderne her.

Tilmeld dig generalforsamlingen og kongressen

uwk
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Chef for strategi og projekter | T: +45 33 43 70 13 | E: uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikke beskæftiger sig med alt fra strategiudvikling til opbygning af internationale relationer og udarbejdelse af værktøjer til medlemmer.

 

Ulrikke er sekretariatets advokat og har efter mere end 10 år i branchen, et stort netværk, som udnyttes dagligt. Ulrikke arbejder også med CSR, diversitet og ledelse, samt øget brug af advokat ved ejerskifte. Endelig har Ulrikke fornøjelsen af at være sekretær for bestyrelsen og repræsentantskabet.

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13

Ret cookies