Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


15-06-2020
Digital tinglysning: Borgere og virksomheder blev ladt i stikken

Statens kuldsejlede lancering af den digitale tinglysning kastede borgere og virksomheder ud i et sandt kaos. Danske Advokater og Danske Boligadvokater har i mere end 10 år kæmpet for borgernes og virksomhedernes retssikkerhed. Desværre er dagens dom ikke på deres side.

 

”Jeg mener, at det er principielt forkert, at staten kan lave en så stor fejl uden, at der følger et erstatningsansvar med over for alle de mennesker, der fik håret i postkassen. Christiansborg burde have sikret en politisk løsning, der tog hånd om de borgere og virksomheder, der kom i klemme. I stedet sendte man bolden over i retssystemet, hvor den så lå i over 10 år. Danske Advokater og Danske Boligadvokater har kæmpet på borgernes og virksomhedernes side, men desværre er dagens afgørelse et slag i hovedet på ’den lille mand’”, siger Danske Advokaters adm. direktør Paul Mollerup og tilføjer:

 

”Staten fik så mange advarsler, men tromlede alligevel videre med en ”big bang-lancering” af et kæmpe IT-projekt, der bare fejlede og fejlede. Med dagens dom må borgere og virksomheder desværre se frem til skulle tåle store økonomiske tab i forbindelse med det offentliges implementering af nye it-systemer. Det synes jeg er urimeligt og trist”.


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19