Velkommen   (0 lektioner)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


23-02-2021
EU-Kommissionen søger voldgiftsmænd

EU-Kommissionens Generaldirektorat for Handel (DG Trade) søger uafhængige voldgiftsmænd. DG Trade ønsker at opdatere puljerne af voldgiftsmænd, der kan anvendes i tvistbilæggelses-sager i henhold til EU’s bilaterale handelsaftaler med en række tredjelande.

Læs mere her

 

Kvalificerede kandidater opfordres til på engelsk at sende CV, motiveret ansøgning og ”a declaration of potential conflicts of interest” til Udenrigsministeriet på HPA@um.dk og (sorrin@um.dk).

 

Ansøgningsfrist er den 15. marts. Som det fremgår af linket ovenfor, er der tale om at søge via en EU-medlemsstat. Fristen for at søge direkte hos DG Trade udløb den 15. februar.

 

Efter den 15. marts vil Udenrigsministeriet gennemgå de modtagne ansøgninger og videresende kvalificerede kandidater til DG Trade. Selve udvælgelsen af kandidater vil blive foretaget af et ”independent selection panel”.

uwk
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Vicedirektør for medlemsservice og brancheudvikling | 33 43 70 13 | uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikkes overordnede opgave er at få engagerede medlemmer og skabe værdi af medlemskabet af Danske Advokater. Sammen med sin afdeling skal hun finde ud af, hvad medlemmer og kunder vil have, og hvordan Danske Advokater kan udvikle branchen sammen med dem. 

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13