Velkommen   (0 lektioner)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


22-06-2021
Nye ejendomsvurderinger – tilsyn advarer om udfordringer

Skatteministeriet har meddelt, at Vurderingsstyrelsen og Skattestyrelsen er klar til at sende de første ejendomsvurderinger og tilbagebetalingstilbud ud til boligejerne på den anden side af sommerferien. Der er tale om ejerne af 50.000 parcel- og rækkehuse, som i første omgang kan se frem til at modtage deres nye ejendomsvurdering og eventuelt få for meget betalt boligskat tilbagebetalt.

 

Den første udsendelse af vurderinger er således kun til en mindre gruppe boligejere. Resten af vurderingerne udsendes løbende fra 2022 og frem mod de nye boligskatter træder i kraft 2024. Ministeriet forventer at udbetale op mod 14 milliarder kroner til boligejerne i for meget betalt boligskat i løbet af hele udsendelsesperioden.

Se Skatteministeriets pressemeddelelse her

 

Samtidig med annonceringen af de nye vurderinger lander første del af trykprøvningen af det nye ejendomsvurderingssystem, som er udarbejdet af det uafhængige It-tilsyn på Skatteministeriets område. It-tilsynets undersøgelse viser, at ICE-programmet forsat er udfordret samt at Udviklings- og Forenklingsstyrelsen ikke vil kunne gennemføre den nødvendige transformation uden ekstern bistand til udvalgte opgaver.

Se tilsynets rapport her

caj
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Christian Aasmul Jacobsen
Christian Aasmul Jacobsen | Juridisk konsulent | 33 43 70 15 | caj@danskeadvokater.dk


Kontakt

Christian er juridisk konsulent for Danmarks Skatteadvokater og tilhørende fagudvalg.

Læs mere…

Kontakt Christian Aasmul Jacobsen på tlf.

33 43 70 15