Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


14-10-2022
Marianne Fruensgaard genvalgt som næstformand

Danske Advokaters bestyrelse har netop konstitueret sig, og i den forbindelse blev advokat Marianne Fruensgaard genvalgt som næstformand i Danske Advokater.

 

Til daglig er hun partner i advokatvirksomheden HjulmandKaptain.

 

”Jeg er glad for og stolt over genvalget som næstformand. Danske Advokater udfører et kæmpe arbejde for branchen og for retssikkerheden generelt. Det arbejde glæder jeg mig til fortsat at være en del af. Det er vigtigt at værne om en uafhængig advokatbranche med høj faglighed og høje etiske standarder”, siger Marianne Fruensgaard.

 

Danske Advokaters formand Jesper Rothe glæder sig over valget.

 

”Marianne er en fantastisk kapacitet. Hun har klare visioner, et meget højt fagligt niveau, og så er hun en dygtig kommunikator. Jeg glæder mig over, at vi har en stærk bestyrelse, der nu er kommet i arbejdstøjet, så vi kan sætte retningen for Danske Advokater og gøre en positiv forskel for medlemmerne”, lyder det fra Jesper Rothe.


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19