Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


14-10-2022
Opmærksomhedspunkter for bobestyrere ved den nye skifteportal

Pilotretterne i Hjørring, Holstebro, Odense, Roskilde og Bornholm er nu i gang med den nye skifteportal, minskiftesag.dk. Det er Domstolsstyrelsens forventning, at de resterende retskredse tager den nye skifteportal i brug den 15. november.

 

Demonstration af skifteportalen
Domstolsstyrelsen holder online demonstration af den nye skifteportal den 2. november kl. 9:30 - 11:00 og den 4. november kl. 12:30 - 14:00.

Du kan tilmelde dig deres fremvisning her.

 

Ny procedure for indrykninger i Statstidende
Som følge af udrulningen af Skifteportalen på minskiftesag.dk beder Domstolsstyrelsen bobestyrere om at være opmærksomme på indrykningerne i Statstidende. Disse skal i nogle tilfælde formuleres anderledes, så der henvises til Skifteportalen frem for bobestyreren.

Læs mere her

 

Oplever du problemer med den nye skifteportal
Hvis du har spørgsmål til den konkrete sag, skal du kontakte den skifteret, hvor dødsboet behandles.

 

Oplever du tekniske problemer ved brugen af minskiftesag.dk, kan du kontakte teknisk support i Domstolsstyrelsen via kontaktformularen, som du finder her.

 

Kendte fejl og mangler
Domstolsstyrelsen har etableret en log over fejl og mangler samt opmærksomhedspunkter vedrørende minskiftesag.dk, som opdateres løbende. Du finder den her.

 

Du er altid velkommen til at kontakte Danske Advokaters digitaliseringschef Steen Hermansen, hvis du har spørgsmål til den nye skifteportal, som er en del af Domstolsstyrelsens Straffe- og skifteprogram.

Du kan læse mere om den her 

 

 


Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21