Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


02-01-2024
universadvokater udvider med kontor i Svendborg og to nye partnere

Den 2. januar 2024 slår universadvokater døren op til et nyt kontor i Svendborg.

 

Firmaet får sit lokale domicil i en af Svendborgs mest markante bygninger og på en af byens bedste beliggenheder, Havnepladsen 2A.

 

Er universadvokater nye i Svendborg, kan det samme til gengæld ikke siges om advokat Claus Olsen, der bliver firmaets partner på Svendborg-kontoret.

 

Claus Olsen er 59 år og har møderet for Højesteret. Han blev advokat i 1993, har siden da praktiseret i byen. Han kommer fra en mangeårig position som partner i Advokathuset Svendborg. Erhvervsrådgivning fylder langt mest i hans kalender, men hans praksis omfatter også bl.a. insolvens, straffesager og privatklienter.

 

Om firmaets nye partner og kontoret i Svendborg siger universadvokaters administrerende partner, advokat Jørgen Pedersen: - Vi synes, at det er et perfekt match. Claus er en de ”tunge” advokater på Fyn, og han er dybt integreret i det sydfynske erhvervsliv. universadvokater har i forvejen mange erhvervsklienter i det fynske; dem kommer vi tættere på nu. Samtidig kan vi give Claus og hans klienter adgang til nogle faciliteter og en geografisk dækning, også internationalt, der styrker ham.

Samtidig hermed er advokat David Hermansen optaget som partner i universadvokater.

 

David Hermansen, der er 32 år og har møderet for landsretten, har været i firmaet siden 2017, senest med titel af associeret partner. Hans arbejdsområde er erhvervs- og selskabsretten med særlig fokus på entreprenører, byggefirmaer og håndværkere.

 

Om David Hermansen siger Jørgen Pedersen: - Vi er virkelig glade for at knytte David endnu tættere til os. Værdier, livssyn og kemi harmonerer, og den faglige dygtighed og det forretningsmæssige talent er der. På få år er det lykkedes ham at opbygge en forretning i forretningen på flere hundrede entrepriseklienter.

 

universadvokater har for nylig forfremmet advokat Andreas Olesen til associeret partner. Andreas Olesen har en hastigt voksende klientportefølje inden for sundhedsjura – et fagområde, som han også underviser i, bl.a. på Syddansk Universitet.

 

Firmaet har for kort tid siden ansat Marie Hviid Pedersen som juridisk konsulent. Hun skal fortsat beskæftige sig med sit mangeårige arbejdsområde familie- og arveret, særligt børneret, og hjemtager i januar måned tid igen sin advokatbestalling.

 

På Svendborg-kontoret er Jeanette Stage Pedersen blevet ansat som juridisk konsulent.

 

universadvokater, der herefter har kontorer i Aarhus og Svendborg, ejes af 4 partnere – Jørgen Pedersen, Gitte Nedergaard, Claus Olsen og David Hermansen. Firmaet, hvis arbejdsområde altovervejende er rådgivning af danske og internationale erhvervsklienter, har omkring 25 medarbejdere.


Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22